Fastighetservice

Vi sköter din fastighets vardag

Vi gör det enkelt och problemfritt för dig som fastighetsägare. Som erfarna fastighetsskötare arbetar vi noggrant och proaktivt, för att värna värdet på din fastighet.

Jag hjälper dig gärna!

Filip Nyman
Filip Nyman
Ansvarig Fastighet

0708-866704

Under många år har vi på CA Fastigheter anlitat FR Fastighetsservice till våra fastigheter i Borås. FR Fastighetsservice är en professionell leverantör av samtliga fastighetstjänster åt oss. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera deras tjänster!

Morgan Ulvestig, CA Fastigheter

Du kan välja antingen en helhetslösning för din fastighetsservice eller om du så önskar kvalitativt utfört enskilda arbeten i, utanför eller vid din fastighet. För att veta att din fastighet fungerar bra varje dag, välj oss för att sköta dagligt och extraordinärt underhåll.

Inre skötsel

Vi ser till att allt från översyn och tillsyn till installation och reparation fungerar. Vi servar dig med rondering, inre skötsel, VVS-arbeten, planerade underhållsarbeten och tekniska installationer – för att nämna något.

Yttre skötsel

Naturligtvis får du hjälp med all yttre fastighetsservice också, inklusive trädgårdsarbete som t.ex. beskärning eller gräsklippning. Här ingår om du önskar även snöröjning, maskinsopning och allmän markrenhållning. Vi erbjuder också hetvattentvätt av markstenytor samt fasadtvätt och klottersanering.

Löpande underhåll

Löpande underhåll löser de flesta problemen och värnar värdet på din fastighet.

Naturligtvis kan vi även erbjuda hjälp med systematiska brandskyddsarbete (SBA)  och andra myndighetsbesiktningar.

Felavhjälpning

Vi erbjuder den viktiga servicen med felanmälan och felavhjälpning. Genom vår lokala felanmälan får du snabb kontroll på felen och genom felavhjälpning ser vi till de åtgärdas.

När du anlitar oss kan du lita på att vi tar varje enskilt uppdrag på stort allvar och att vi alltid använder erfarna och kompetenta medarbetare. Fråga oss gärna om hur vi kan hjälpa dig på ett smart, effektivt och kostnadsbesparande vis.

Nöjda kunder!

Patrik Hjert, Uthyrningsansvarig
Cernera
Vi på Cernera Fastigheter anlitar FR Fastighetsservice som noga levererar det vi önskar att ha hjälp med på ett smidigt och effektivt sätt!
Kristofer Granefelt, Centrumledare Knalleland
Knalleland
Snabb kommunikation och pålitlig personal! FR har en bra överblick över hela Knallelandsområdet och kommer med egna initiativ. Vi har jobbat med dem i ett par år nu och är mycket nöjda!

Se fler referenser

© 2023 FR Fastighetsservice | Made by everywhere