Lediga tjänster

En komplett fastighetspartner att växa med

Vi är en komplett serviceföretag med det lilla extra.

För oss innebär det att vi bryr oss om våra kunder, deras fastigheter och deras önskan om att få hjälp. För att våra tjänster alltid ska överträffa kundens förväntningar behöver vi vara proaktiva, föreslå förebyggande åtgärder och ta intiativ. Vi behöver också ha rätt kompetens på rätt plats för att kunna utföra arbetet i rätt tid och på rätt sätt.

Vill du vara med och bygga vidare FR Fastighetsservice tillsammans med oss?  

Kontakta gärna mig!

Johan Ahlström
Johan Ahlström
VD

0709-20 90 12

Just nu söker vi:

Ekonomisk förvaltare

Vi söker en ny kollega till vårt affärsområde ekonomisk förvaltning.

Kvalifikationer
Redovisningsekonom
Om du har inriktning som fastighetsekonom eller har erfarenhet från fastighetsbranschen (bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare) och föreningsliv så är det mycket meriterande!

Om oss
FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 60 medarbetare och har vårt kontor i Borås, Regementet.

Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning i livet? Vi söker just nu en ny ekonomisk förvaltare till vårt kontor i Borås.

Dina arbetsuppgifter

Hyresadministration
Löpande bokföring, upprättande av årsbokslut, momsdeklarationer och inkomstdeklaration i fastighetsbolag. Rapportering till fastighetsägare. Uthyrning av hyreslägenheter, hyresavisering, påminnelse och kravhantering, administration av parkeringsköer, avläsning av förbrukning i lägenheter och laddplatser.

BRF Administration
Löpande bokföring, momsdeklarationer och årsbokslut, rapportering till styrelse. Medverka på styrelsemöten och årsstämmor samt hålla bokslutsgenomgång med styrelsen. Upprätthållande av bostadsrättsregister, hantera pantsättning och överlåtelse av bostadsrätter, avgiftsavisering, administration av parkeringsköer, avläsning av förbrukning i lägenheter och laddplatser, utbetalning av styrelsearvode och redovisa kontrolluppgifter till Skatteverket.

Tjänsten kräver även att du kan upprätta underhållsplaner i samråd med teknisk förvaltare.

Drivande
Jobbet innebär mycket kundkontakt och det är viktigt att du som person har lätt för att skapa förtroendefulla och goda relationer med såväl kunder, samarbetspartners och kollegor, samt delar våra värderingar. I arbetsrollen har du ett övergripande kundansvar för de kunder du arbetar med gällande de frågor som hör till affärsområdet ekonomisk förvaltning.

FR Fastighetsservice är en av de nyare aktörerna på marknaden som erbjuder ekonomisk förvaltning. Tjänsten medför att du, tillsammans med oss är drivande i att bygga upp och vidareutveckla verksamheten. Du behöver därmed vara en person som vågar ta sig an nya arbetsuppgifter, inte räds utmaningar samt klarar av att hantera förändringar. Då FR befinner sig i en uppstartsfas innehåller tjänsten till en början vissa arbetsuppgifter som på sikt kommer delegeras vidare.

System/Program

∙ Fortnox                                                 ∙ Rekyl                               ∙ Real
∙ Capego bokslut & skatt                    ∙ Planima                         ∙ Office365

Din Profil
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.

Du gillar att ha många arbetsuppgifter av olika karaktär och ett omväxlande tempo. Vi söker dig som har ett öga för detaljer, du ser det där lilla extra som uppmuntrar dina kollegor eller höjer en vanlig kundupplevelse till en utöver förväntan. Du behöver vara ansvarsfull, ha en god administrativ förmåga och kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter inom ekonomi och fastigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. Du kommer att ha en viktig roll som drivande faktor i utvecklingen av affärsområdet ekonomisk förvaltning, med stort fokus på tillväxt. Du kommer i högsta grad vara delaktig i att påverka våra arbetssätt och rutiner och hur vi tänker framåt i verksamheten.

På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor i Borås. Möten på kvällstid med styrelser från bostadsrättsföreningar förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Vänligen maila din ansökan till:
Samuel Terstad
samuel@f-r.se

Lön
Enligt överenskommelse
Lönetyp
Fast månadslön

Anställningsvillkor
Heltid med provanställning 6 månader.
Tillsvidareanställning.

Fönsterputsare

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!

Vi söker dig som vill arbeta som fönsterputsare hos oss. Vi utför alla typer av fönsterputs, allt från privatbostäder till puts på hög höjd.

Du bör ha stor erfarenhet av fönsterputs samt även kunna beräkna offerter på förfrågan från kunder. Även bra om du har erfarenhet av olika typer av fasadtvätt.

Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:

 • Körkort ( ej endast automat)
 • Behärska svenska språket i tal och skrift
 • Erfarenhet av fönsterputs
 • Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid
 • Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
 • Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.

Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev.

Grönyteskötare/ trädgårdsarbetare

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Obekväm arbetstid kan förekomma. Placeringsort Borås, dock kan arbeten i hela västra Sverige förekomma.

Som grönyteskötare/ trädgårdsarbetare bidrar du ihop med dina kollegor till trivsamma trädgårdar och grönområden bl a genom:

 • Gräsklippning
 • Trimning/ putsning
 • Ogräsrensning
 • Sopning/ renhållning
 • Beskärning/ formklippning

Vi söker dig med följande egenskaper:

 • God förmåga att samarbeta och kommunicera med medarbetare i grupp
 • Självgående och ansvarstagande
 • Blick för det lilla extra och gillar ordning och reda
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet kring gräsklippning, ogräsrensning och utbildning i växtlära, grönyteskötsel.

Krav på anställning är även körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.

Endast ansökan med CV och personligt brev via mail till filip@f-r.se

Fastighetsskötare som brinner för trädgårdar!

Vi söker en egen trädgårdsmästare. Du ska ha stor kunskap om växter, planteringar och beskärning.

Är du en positiv, glad och ambitiös person? Vi söker dig som är du noggrann, effektiv och serviceinriktad.

Du ska ha förmågan att skapa goda relationer till våra kunder och hantera det svenska språket väl då du blir vårt ansikte utåt. Du måste ha B-körkort och ha stor kunskap om växter, planteringar och beskärning.

Spontansök!

Vi är alltid på jakt efter kompetenta och talangfulla människor!

Hos oss hittar du städpersonal, fastighetsvård, yttre skötsel och många fler funktioner.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din spontanansökan.

  © 2022 FR Fastighetsservice | Made by everywhere