Referenser

CA Fastigheter

FR Fastighetsservice är en professionell leverantör som vi under många år anlitat till samtliga fastighetstjänster åt oss. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera deras tjänster!

Everywhere Communication

Förutom att det blir rent och fint uppskattar vi den trevliga personalen. En av dem kommer till och med ihåg namnet på vår byråhund!

Rudholm & Haak

FR har ett helhetskoncept med både städ och fastighetsskötsel som passar oss på Rudholm Group väldigt bra. De håller en hög kvalitet och vi har en öppen och rak kommunikation vilket vi uppskattar.

Cernera

Vi på Cernera Fastigheter anlitar FR Fastighetsservice som noga levererar det vi önskar att ha hjälp med på ett smidigt och effektivt sätt!

Knalleland

Snabb kommunikation och pålitlig personal! FR har en bra överblick över hela Knallelandsområdet och kommer med egna initiativ. Vi har jobbat med dem i ett par år nu och är mycket nöjda!

BRF Trandareds backe

Högsta betyg till FR Fastighetsservice för service och underhållsarbeten hos oss!

Hemtex

Vi är väldigt nöjda med tjänsten från FR. Personalen som kommer till oss på huvudkontoret varje morgon är både trevliga och gör ett jättebra jobb!

Nordic PM

FR vår förlängda arm. Vi var i behov av en samarbetspartner som vi kan lita på att sköta våra fastigheter och ta hand om våra hyresgäster på ett professionellt sätt. Den partnern fann vi i FR Fastighetsservice.

BRF Cassiopeja

FR fastighetsservice står för det lokala ”tänket”, en enkel och rak kommunikation och tydligt uttalade ambitioner att hålla en hög servicenivå. De arbetar proaktivt för att skapa mervärden för våran förening genom ett stort engagemang i alla delar av uppdraget.

© 2024 FR Fastighetsservice | Made by everywhere