Energi

Energismart samarbete

Med vår erfarenhet av att ta hand om både enkla och komplexa installationer så kan vi hjälpa er med allt från att energioptimera er fastighet, sköta kontroller, besiktningar och se till att din fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav.

Med energiförvaltning från FR Fastighetsservice får ni överblick över hela er energisituation och koll på behoven av såväl kortsiktiga åtgärder som framtida investeringar, ni bidrar också till miljön!

Enkelt uttryckt löser vi dina problem genom en trestegsmetod, som består av Energiöversyn, Plan/optimering samt Driftövervakning.

Jag hjälper dig gärna!

Hans Persson
Hans Persson
Affärsområdeschef Energi

0708-796616

FR vår förlängda arm. Vi var i behov av en samarbetspartner som vi kunde lita på att sköta våra fastigheter och för att ta hand om våra hyresgäster på ett professionellt sätt. Den partnern fann vi i FR Fastighetsservice.

Ove Knutsson, Nordic PM

Energiöversyn

Vi går igenom funktioner som värme, varmvatten, ventilationssystem och byggnadsskal. Vi kontrollerar så att exempelvis el- eller fjärrvärmeabonnemang ligger rätt utifrån fastighetens energibehov. Vi följer upp historisk energianvändning.

Plan och optimering

Vi sätter oss tillsammans med er och vägleder er till vilka konkreta mål som bör sättas för fastigheten, därefter kan ni luta er tillbaka så kommer vi att strukturera och planera underhållsarbetet, effektivisera utnyttjandet av resurser och på lång sikt stärker vi värdet på fastigheten.

Driftövervakning

Vi sköter kontinuerlig övervakning av fastighetens olika system och energiåtgång. Vi larmar er om avvikelser från den normala energiåtgången sker.

Övriga tjänster

  • OVK Besiktningar (obligatorisk ventilationskontroll)
  • Projektering av VVS-installationer
  • Energideklarationer
  • Inomhus utredningar (varmt/kallt, drag mm)

Efter många års erfarenhet och bra samarbetspartners så kan vi på FR Fastighetsservice lösa det mesta gällande de tekniska systemen i era fastigheter.

© 2024 FR Fastighetsservice | Made by everywhere