Fastighetsförvaltning

Hela fastigheten, hela tiden

Vi tar ett helhetsansvar i att förädla era fastigheter, samtidigt som vi ser till att driftnettot hela tiden är optimerat. Du kan välja antingen en helhetslösning eller enskilda arbetsinsatser.

Jag hjälper dig gärna!

Magnus Holm
Magnus Holm
Fastighetsförvaltning/ Teknisk förvaltning

0722-237181

FR vår förlängda arm. Vi var i behov av en samarbetspartner som vi kunde lita på att sköta våra fastigheter och ta hand om våra hyresgäster på ett professionellt sätt. Den partnern fann vi i FR Fastighetsservice. Vi kan verkligen rekommendera dem till andra kunder som vill känna att deras fastigheter blir väl omhändertagna.

Stefan Andersson, Nordic PM

Fastighetsförvaltning

Vi tar ett helhetsansvar i att förädla era fastigheter, samtidigt som vi ser till att driftnettot hela tiden är optimerat. Vi gör det genom en ständig och hög kvalitet i förvaltningen. Som erfarna fastighetsförvaltare kan vi även vara din förlängda arm vid uthyrning, omförhandling av lokaler och hyresförhandlingar. Vi erbjuder allt detta efter noggrant förarbete.

Teknisk förvaltning

Vid behov av teknisk förvaltning ser vi till att helt anpassa drift och skötseln av mark och byggnader till fastighetens behov. Den tekniska förvaltningen är alltid baserad på underhållsplanen för fastigheten, en plan skapad tillsammans med er. Underhållsplanen är ett viktigt verktyg för dig som arbetar långsiktigt med fastigheter.

Vi stöttar er även med andra myndighetskrav, till exempel besiktningar. Vi hjälper även till att energioptimera er fastighet, läs mer om det här.

Nöjda kunder!

Henry Hedengran, ordförande
BRF Trandareds backe
Högsta betyg till FR Fastighetsservice för service och underhållsarbeten hos oss!
Morgan Ulvestig
CA Fastigheter
FR Fastighetsservice är en professionell leverantör som vi under många år anlitat till samtliga fastighetstjänster åt oss. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera deras tjänster!

Se fler referenser

© 2024 FR Fastighetsservice | Made by everywhere