Lediga tjänster

En komplett fastighetspartner att växa med

Vi är en komplett serviceföretag med det lilla extra.

För oss innebär det att vi bryr oss om våra kunder, deras fastigheter och deras önskan om att få hjälp. För att våra tjänster alltid ska överträffa kundens förväntningar behöver vi vara proaktiva, föreslå förebyggande åtgärder och ta intiativ. Vi behöver också ha rätt kompetens på rätt plats för att kunna utföra arbetet i rätt tid och på rätt sätt.

Vill du vara med och bygga vidare FR Fastighetsservice tillsammans med oss?  

Kontakta gärna mig!

Johan Ahlström
Johan Ahlström
VD

0709-20 90 12

Just nu söker vi:

Arbetsledare

Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare till vårt kontor.

Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort

Arbetsledning
Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande drift och underhåll av den inre miljön i våra kunders fastigheter. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb blir utförda och att de utförs enligt uppsatta mål och krav. Som arbetsledare har du har ett resultatansvar för de jobb som utförs i din regi.
Tjänsten innefattar ett personalansvar där du arbetsleder och planerar arbetet för en arbetsgrupp på ca 10 medarbetare. Det är ditt ansvar att ha koll på vad och när vi ska göra de olika delarna i våra avtal gentemot kund och styra arbetsgruppen efter prioriteringar. Du förväntas vara ett bollplank till fastighetsskötarna och hjälpa dem att fatta beslut kring åtgärder mm och stötta de på plats när de inte löser arbetet på egen hand. Som närmsta chef förväntas du hålla i veckomöten/daglig avstämning med fastighetsskötarna och fastighetsteknikerna.

Kundrelationer
Som arbetsledare ansvarar du för kunduppdraget för verksamhetsområdet inre fastighetsskötsel. Du ansvarar för projektets genomförande och bidrar till att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. I uppdraget kommer du regelbundet delta i avstämningsmöten med kunder ihop med kundansvarig.

Administration
Tjänsten innefattar en hel del kontorstid där du dagligen förväntas attestera tidrapporter, sammanställa och fakturera arbeten löpande, hantera reklamationer och garantier på utförda tjänster mm. Andra administrativa arbetsuppgifter kommer att förekomma som exempelvis planera och strukturera utförandet av avtalsåtaganden, attest av lönerapporter, räkna och lämna offerter till kunder.

Personalansvar
Du kommer att vara närmsta chef för de medarbetare som ingår i arbetsgruppen inre fastighetsskötsel. I personalansvaret ingår arbetsuppgifter som vanligtvis ingår i ett personalsvar, exempelvis att hålla koll på utbildningsbehovet samt planera in utbildningar för medarbetarna, hålla i medarbetarsamtal osv.

System/Program
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i Office365 samt våra interna affärssystem, men även externa system som tillhandahålls av våra kunder.

Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.

Din Profil
Att vara arbetsledare är ett mycket ansvarsfullt arbete, man måste kunna med kort varsel ta viktiga beslut, hantera konflikter och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut.
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. I ditt arbete som arbetsledare är samverkan, såväl internt i teamet som med kunder, avgörande. Det är av största vikt att du är lyhörd gentemot dina medarbetare. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor. Möten på kvällstid med kunder förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Vänligen maila din ansökan till:
Johan Ahlström
johan@f-r.se

Anställningsvillkor
Fast månadslön enligt överenskommelse
Heltid med provanställning 6 månader.
Tillsvidareanställning.

Lokalvårdare

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!

Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier.

Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:

 • Körkort ( ej endast automat)
 • Behärska svenska språket i tal och skrift
 • Erfarenhet av lokalvård
 • Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
 • Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
 • Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
 • Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.

Endast ansökan via vårt webformulär eller till malin@f-r.se

Fönsterputsare

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!

Vi söker dig som vill arbeta som fönsterputsare hos oss. Vi utför alla typer av fönsterputs, allt från privatbostäder till puts på hög höjd.

Du bör ha stor erfarenhet av fönsterputs samt även kunna beräkna offerter på förfrågan från kunder. Även bra om du har erfarenhet av olika typer av fasadtvätt.

Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:

 • Körkort ( ej endast automat)
 • Behärska svenska språket i tal och skrift
 • Erfarenhet av fönsterputs
 • Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid
 • Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
 • Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.

Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev.

Fastighetsskötare/ Fastighetstekniker

Vi söker fler fastighetsskötare för invändig fastighetsservice!

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler i både Borås och Göteborg!

Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/ fastighetstekniker hos oss.

Vi är ett komplett serviceföretag med det lilla extra och utför alla förekommande arbeten kring drift och underhåll av fastigheter.

Du bör ha erfarenhet samt ett intresse av att skruva, laga och vara tekniskt intresserad. Du bör även vara lösningsorienterad, social och serviceminded. Det är viktigt att du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och på samma sätt tar till dig av andras kunskaper och erfarenheter samt att du är lyhörd.

Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:

 • Körkort minst B
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av liknande arbeten
 • Du kan ta ett stort eget ansvar och har ett positivt sätt och bemötande
 • Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.

Intervjuer sker löpande.

Endast ansökan via mail till filip@f-r.se

Bifoga CV och personligt brev.

Spontansök!

Vi är alltid på jakt efter kompetenta och talangfulla människor!

Hos oss hittar du städpersonal, fastighetsvård, yttre skötsel och många fler funktioner.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din spontanansökan.

  © 2023 FR Fastighetsservice | Made by everywhere