Lediga tjänster

En komplett fastighetspartner att växa med

Vi är en komplett serviceföretag med det lilla extra.

För oss innebär det att vi bryr oss om våra kunder, deras fastigheter och deras önskan om att få hjälp. För att våra tjänster alltid ska överträffa kundens förväntningar behöver vi vara proaktiva, föreslå förebyggande åtgärder och ta intiativ. Vi behöver också ha rätt kompetens på rätt plats för att kunna utföra arbetet i rätt tid och på rätt sätt.

Vill du vara med och bygga vidare FR Fastighetsservice tillsammans med oss?  

Kontakta gärna mig!

Johan Ahlström
Johan Ahlström
VD

0709-20 90 12

Just nu söker vi:

Kundansvarig - Brf

Skapar du långsiktiga och starka kundrelationer, samtidigt som du vill ha en nyckelroll i ett företag som växer? Vi söker just nu en kundansvarig för vårt kundsegment bostadsrättsföreningar.

Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och kundrelationer.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort

Befattningen innebär att du underhåller och utvecklar företagets kundrelationer. Du har ansvaret att ta hand om en befintlig kundportfölj inom kundsegmentet bostadsrättsföreningar samt utöka denna. Detta ställer krav på både teknisk kunskap, social förmåga och affärsmannaskap.

Som kundernas kontaktperson blir du först i led i avtalsfrågor, reklamationer och andra frågor som kan uppstå. Du ansvarar för att skriva avtal och offerter samt hålla i förhandlingar med befintliga såväl som nya kunder. En central del i jobbet är att försöka förstå våra kunders verksamheter och behov, samt att bygga relationer med dessa kunder och andra samarbetspartners som bidrar till försäljningen. Det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdhet hos de kunder som ingår i din portfölj. Det kan innebära att identifiera nya affärsmöjligheter, som leder till merförsäljning, liksom att utveckla befintliga lösningar för våra kunder.

Ett nära samarbete med andra medarbetare på företaget såsom arbetsledare, administratörer och ekonomi är A och O för att säkerställa kvalitén i leveransen till våra kunder. I rollen ingår det ofta även att koppla samman rätt person inom den egna organisationen med de rätta personerna hos kund. Då själva utförandet av kunduppdraget sker under kollegors regi behöver du kontinuerligt hålla i avstämningsmöten med dessa arbetsledare för att följa upp kunduppdragen. Eftersom du för en tät dialog med våra kunder är du en av de personer som bäst förstår kunders behov. Att internt föreslå förändringar och nyheter, samt driva utveckling av befintliga produkter och tjänster ses därför som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Allt för att ännu bättre kunna möta kundens nuvarande och framtida behov.

Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.

Din Profil
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Du behöver vara en bra säljare, ha tålamod och förmågan att planera på lång sikt och har ett genuint intresse för de tjänster vi säljer. Du behöver kunskap inom behovsanalys och en strävan att röra sig ifrån ett traditionellt kundleverantör-förhållande och i stället skapa ömsesidiga partnerskap med våra kunder. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor.

Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor. Möten på kvällstid med kunder förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Vänligen maila din ansökan till:
Malin Jünke
malin@f-r.se

Lön
Enligt överenskommelse
Lönetyp
Fast månadslön

Anställningsvillkor
Heltid med provanställning 6 månader.
Tillsvidareanställning.

Spontansök!

Vi är alltid på jakt efter kompetenta och talangfulla människor!

Hos oss hittar du städpersonal, fastighetsvård, yttre skötsel och många fler funktioner.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din spontanansökan.

    © 2023 FR Fastighetsservice | Made by everywhere