Om oss

Ett komplett serviceföretag, med det lilla extra

Bakom vårt erbjudande ligger mångårig erfarenhet, men också ett medvetet och långsiktigt arbete med ambitionen att alltid erbjuda ”det lilla extra”. Vi gillar helt enkelt att förvalta och göra fastigheter bättre. Vi gör det varje dag. Och nästa dag igen.

Du kan lita på oss. På att vi alltid gör mer. I din vardag stöttar vi med omtanke, kompetens och det lilla extra. Service som den ska vara och lite till. Nära dig och din fastighet.

Vi levererar vår service via insikter om både behov och eventuella problem – insikterna får vi bland annat i en återkommande dialog med dig som fastighetsägare eller verksamhetsansvarig.

Vårt mål är att skapa en problemfri vardag för dig genom att ha en nära koll på fastigheten, på miljön inne och ute. I detta ingår att vara på plats och att snabbt åtgärda skador och fel. Det spelar ingen roll om du som kund har stora eller små behov. Vår service skapar vardagstrygghet för dig.

 

Nöjda kunder

Stefan/Allan Nordic PM
Nordic PM
FR vår förlängda arm. Vi var i behov av en samarbetspartner som vi kan lita på att sköta våra fastigheter och ta hand om våra hyresgäster på ett professionellt sätt. Den partnern fann vi i FR Fastighetsservice.
Marie Rosengren, Receptionist Hemtex
Hemtex
Vi är väldigt nöjda med tjänsten från FR. Personalen som kommer till oss på huvudkontoret varje morgon är både trevliga och gör ett jättebra jobb!

Se fler referenser

© 2024 FR Fastighetsservice | Made by everywhere