Städ

Städning det skiner om

Att du är nöjd med oss och vår städning är otroligt viktig för oss, något vi hela tiden prioriterar. Din städning utförs med hög effektivitet och kvalitet, genom att vi alltid använder noggrann och kompetent personal. Oavsett var lokalvården sker är vi lika omsorgsfulla.

Vi strävar även efter att ha en nära kontakt med dig som kund, med lyhördhet kan vi förstå dina och din fastighets behov.

Vi vill att det ska vara säkert att anlita oss och värnar därför alltid om dels din sekretess, dels om att ha korta och säkra kontaktvägar för nödvändig information.

Vi hjälper dig gärna!

Malin Andersson
Malin Andersson
Arbetsledare Städ

0706-425126

Linnéa Kaxe
Linnéa Kaxe
Biträdande arbetsledare Städ

0702-246005

Förutom att det blir rent och fint uppskattar vi den trevliga personalen. En av dem kommer till och med ihåg namnet på vår byråhund!

Emelie Lindell, Everywhere Communication

Hos oss kan du hitta alla typer av fastighetsstädning, naturligtvis anpassade efter dina omständigheter. Inget uppdrag är för litet, oavsett utmaning gör vi det med kompetent och erfaren personal.

Lokalvård

Vi utför all typ av lokalvård. I detta ingår företagsstädning, byggstädning och städning av bostadsrättsföreningar, trappor och entréer. Vi gör även städning av butiker och gallerior samt städning av offentlig miljö.

Städ

Till exempel hemstädning och flyttstädning. Vare sig det handlar om återkommande städning av ditt hem eller enstaka städinsatser utför vi uppdraget lika omsorgsfullt och tryggt.

Fönsterputs

Vi löser din fönsterputs, även på höga och komplicerade platser. I vår kompetens ingår arbete med lift och klättring med rep. Vi tvättar även fasader och tak och hjälper till med klottersanering

Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, hjälper vi dig att utföra uppdraget effektivt, noggrant och snyggt.

Nöjda kunder!

Kristofer Granefelt, Centrumledare Knalleland
Knalleland
Snabb kommunikation och pålitlig personal! FR har en bra överblick över hela Knallelandsområdet och kommer med egna initiativ. Vi har jobbat med dem i ett par år nu och är mycket nöjda!
Marie Rosengren, Receptionist Hemtex
Hemtex
Vi är väldigt nöjda med tjänsten från FR. Personalen som kommer till oss på huvudkontoret varje morgon är både trevliga och gör ett jättebra jobb!

Se fler referenser

© 2024 FR Fastighetsservice | Made by everywhere