Back to top

Städ

Städ

Vi har många års erfarenhet inom städ och erbjuder dig som kund en hög kvalité. Vi arbetar med att hålla en nära kontakt med dig som kund och att vara lyhörd för dina önskemål. Det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med vårt arbete och vi arbetar självklart med sekretess. Kontakta oss gärna för närmare information om hur vi på FR Fastighetsservice AB arbetar med städ och vad vi skulle kunna göra för er.

Hemstäd

Vi skräddarsyr ett hemstäd som passar just er som kund. Vi är noga med att städet skall hålla en hög kvalité och att du som kund skall vara nöjd. Vi utformar ditt hemstäd helt och hållet utifrån dina önskemål och dina behov. Varje vecka, varannan vecka eller så ringer du när du önskar städ. Vi försöker så långt det är möjligt att arbeta med samma städerska på ett objekt för att skapa ett förtroende mellan dig som kund och oss på FR Fastighetsservice AB.

Flyttstäd

Vi utför alla typer av flyttstäd. 

Fönsterputs

Vi utför fönsterputs både av lägenhet och villa samt inglasade balkonger. Vi erbjuder också fönsterputs av företag. Våra fönsterputsare arbetar även på höga höjder med både rep och skylift där det behövs.

Byggstäd

Vi utför alla typer av byggstäd.

Företagsstäd

Vi erbjuder en hög kvalité på städet och anpassar och skräddarsyr städet för just ert företag.Vi arbetar under sekretess för att värna om er företagsinformation. Vi städar även butiker och större gallerior.

Städ av trappor och entréer

Vi har många års erfarenhet av trappstäd åt stora och små fastighetsägare. Vi håller en hög kvalité på utfört arbete. 

 

 Välkommen att kontakta mig för mer information!

Malin Tillsten

Ansvarig Affärsområde Städ
033-123080, 0702-14 29 12

malin@f-r.se