Back to top

Städ

Städ

Vi har många års erfarenhet inom städ och erbjuder dig som kund en hög kvalité.  Många av våra medarbetare har lång erfarenhet inom städ och vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi arbetar med att hålla en nära kontakt med dig som kund och att vara lyhörd för dina önskemål. Våra medarbetare arbetar under sekretess för att värna om ditt privatliv. Sekretessen finns eftersom du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem. Det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med vårt arbete och vi jobbar ständigt för att det skall bli ett långvarigt samarbete. Kontakta oss gärna för närmare information om hur vi på FR Fastighetsservice AB arbetar med städ och vad vi skulle kunna göra för er.

Hemstäd

Vi skräddarsyr ett hemstäd som passar just er som kund. Vi är noga med att städet skall hålla en hög kvalité och att du som kund skall vara nöjd. Vi utformar ditt hemstäd helt och hållet utifrån dina önskemål och dina behov. Varje vecka, varannan vecka eller så ringer du när du önskar städ. Vi försöker så långt det är möjligt att arbeta med samma städerska på ett objekt för att skapa ett förtroende mellan dig som kund och oss på FR Fastighetsservice AB.

Flyttstäd

Vi utför alla typer av flyttstäd. Vi håller en hög kvalité och vill att du som kund skall vara nöjd. Det medföljer en checklista som fylls i av ansvarig städerska på plats. Vi har garanti på allt utfört arbete och reklamationer skall omgående meddelas så att vi kan åtgärda detta, så att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Fönsterputs

Vi utför fönsterputs både av lägenhet och villa samt inglasade balkonger. Vi erbjuder också fönsterputs av företag.

Byggstäd

Vi åtar oss och utför alla typer av byggstäd.

Företagsstäd

Vi erbjuder en hög kvalité på ert städ och anpassar och skräddarsyr städet för just ert företag.Vi arbetar under sekretess för att värna om er företagsinformation. Sekretessen finns eftersom det även måste städas i lokaler där känslig information förvaras och för att ni ska känna er trygg med att släppa in oss på ert företag.

Trappstäd

Vi har många års erfarenhet av trappstäd åt stora och små fastighetsägare. Vi håller en hög kvalité på utfört arbete.

Specialstäd

Vi erbjuder tjänster som fönsterputs, storstäd, golvrengöring, tvätt & strykning mm.

 Välkommen att kontakta mig för mer information!

Malin Tillsten

Ansvarig Affärsområde Städ
033-123080, 0702-14 29 12

malin@f-r.se